Team

Mirthe Bakker
Huisarts

Dochter van huisarts Koos Bakker. Na de basisopleiding geneeskunde ervaring opgedaan in een ziekenhuis met de acute, spoedeisende zorg op de eerste hulp en de afdeling chirurgie. Na het afronden van de huisartsenopleiding samengewerkt met vader Koos Bakker. De voorgaande jaren al actief geweest met de kleine chirurgie in de praktijk. ‘Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en voel ik mij een gelukkig mens dat ik zulk fijn en boeiend werk mag doen in deze fantastische omgeving!’

big nummer: 69913622101

Remi Kool
Huisarts

Geboren maar niet volledig getogen in Amsterdam, groeide op in Hilversum aan de rand van het Corversbos. Studeerde geneeskunde aan het AMC-UvA en volbracht de huisartsopleiding aan het VUmc. Voor de huisartsopleiding werkte hij op de afdeling Interne geneeskunde en deed onderzoek op het gebied van hartvaatziekten en bloedstolling. Tijdens de opleiding verdiepte hij zich extra in kindergeneeskunde maar ook juist in dementiediagnostiek bij ouderen. ´Wanneer je geïnteresseerd bent in alle facetten van de mens heb je het als huisarts getroffen. Je mag ze iedere dag een beetje beter leren kennen´.

big nummer: 99915726901

Nanoek Koopman
Huisarts

Opgegroeid in Vleuten onder de rook van Utrecht alwaar ze ook de opleiding Geneeskunde heeft gedaan. Na een aantal jaar ervaring op te doen in de regio Rotterdam bij de Reumatologie, Gyneacologie, Interne geneeskunde, Cardiologie en Spoedeisende hulp de opleiding tot huisarts gaan doen in Utrecht. Hierin heeft ze de ideale combinatie van zorg gevonden. 'Iedere patiënt is anders, het mooie van huisarts zijn is dat de persoon achter de patiënt leert kennen en hierdoor zorg op maat kan leveren.'

Monique Mijnhout
Assistente

Inmiddels werkzaam bij de 4e huisarts in Kortenhoef, u zult haar allen kennen als de trouwe assistente van 2x dokter Hemmes en nu voor de 2e keer dokter Bakker. Kent iedereen bij naam en ieders geschiedenis, altijd behulpzaam en zeer betrokken, hoort echt bij de praktijk! 

Ista Ederveen
Assistente

Assistente in de praktijk. Van origine kraamhulp, later doktersassistente geworden en jarenlang in Utrecht gewerkt. Toen de overstap gemaakt naar de huisartsenpost in Blaricum. Na daar 8 jaar gewerkt te hebben weer toe aan een nieuwe uitdaging, en nu enthousiast onderdeel van ons team. Werkt op de maandag, donderdag en vrijdag.

Karin Spek
Assistente

Sinds 2022 de nieuwe assistente in de praktijk. Werkt al vanaf 1983 in de zorg. Is begonnen in de ouderenzorg, heeft haar opleiding in het OLVG gedaan en 19 jaar op het laboratorium als bloedafnamemedewerkster gewerkt. Daarna overgestapt naar de huisartsenpraktijk en nog oproepbaar in een verpleeghuis. Werkt op de dinsdag en woensdag.

Sijmen Bakker
Praktijkmanager
Bouwkundig ingenieur, al jong betrokken geraakt bij de huisartsenzorg. Verantwoordelijk voor de vele management taken en ad hoc zaken die bij draaien van de praktijk komen kijken.
José Weustink
POH-GGZ

Sinds begin 2020 de POH-GGZ van Huisartsenpraktijk Curtevenne. Werkt op de donderdag.