Patiëntenomgeving

Hier kunt u terecht om in te loggen in uw patiëntenomgeving.

Via de patiëntenomgeving krijgt u de mogelijkheid om online contact te maken met de praktijk. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U vind onder anderen de volgende functies:

  • Toegang tot uw medisch dossier
  • Herhaalrecepten
  • eConsult
  • Online afspraken inplannen

Het is eerst nodig dat u zich registreert. Wij zullen uw aanvraag dan verwerken. Na enkele dagen ontvangt u een bericht, waarna u gebruik kunt maken van deze diensten.

Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). Meer weten? Bekijk onze informatiepagina.Download de Uw Zorg online app en regel met gemak Uw Zorg online

 

 

Wat kunt u in uw patiëntenomgeving en de app vinden:

Toegang tot uw medisch dossier

In uw medisch dossier staan de gegevens over uw gezondheid, zoals uw klachten en ziektes, medicijnen, overgevoeligheden en allergieën, uitslagen van onderzoeken. 

 

Herhaalrecepten

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

 

eConsult

U kunt een vraag stellen aan uw huisarts of apotheek. En een bijlage of foto meesturen. U ontvangt een melding als er een antwoord voor u klaar staat. Let op: bel voor spoedvragen altijd de praktijk of de huisartsenpost.

 

Online afspraken inplannen

U kunt eenvoudig zelf een afspraak inplannen met de huisarts. 24 uur per dag, en zonder te hoeven wachten aan de telefoon.