Team

Mirthe Bakker
Huisarts

Dochter van huisarts Koos Bakker. Na de basisopleiding geneeskunde ervaring opgedaan in een ziekenhuis met de acute, spoedeisende zorg op de eerste hulp en de afdeling chirurgie. Na het afronden van de huisartsenopleiding samengewerkt met vader Koos Bakker. De voorgaande jaren al actief geweest met de kleine chirurgie in de praktijk. ‘Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en voel ik mij een gelukkig mens dat ik zulk fijn en boeiend werk mag doen in deze fantastische omgeving!’

big nummer: 69913622101

J. Bakker
Huisarts
Huisarts met passie en liefde voor het vak. Na een dikke 20 jaar als huisarts in Utrecht gewerkt te hebben, al ruim 14 jaar huisarts in Kortenhoef. Heeft altijd de zorg voor patiënten centraal staan.
Remi Kool
Huisarts

Geboren maar niet volledig getogen in Amsterdam, groeide op in Hilversum aan de rand van het Corversbos. Studeerde geneeskunde aan het AMC-UvA en volbracht de huisartsopleiding aan het VUmc. Voor de huisartsopleiding werkte hij op de afdeling Interne geneeskunde en deed onderzoek op het gebied van hartvaatziekten en bloedstolling. Tijdens de opleiding verdiepte hij zich extra in kindergeneeskunde maar ook juist in dementiediagnostiek bij ouderen. ´Wanneer je geïnteresseerd bent in alle facetten van de mens heb je het als huisarts getroffen. Je mag ze iedere dag een beetje beter leren kennen´.

big nummer: 99915726901

Monique Mijnhout
Assistente

Inmiddels werkzaam bij de 4e huisarts in Kortenhoef, u zult haar allen kennen als de trouwe assistente van 2x dokter Hemmes en nu voor de 2e keer dokter Bakker. Kent iedereen bij naam en ieders geschiedenis, altijd behulpzaam en zeer betrokken, hoort echt bij de praktijk! Werkt maandag de hele dag en op dinsdag in de ochtend.

Ista Ederveen
Assistente

Onze nieuwe aanwinst in de praktijk. Van origine kraamhulp, later doktersassistente geworden en jarenlang in Utrecht gewerkt. Toen de overstap gemaakt naar de huisartsenpost in Blaricum. Na daar 8 jaar gewerkt te hebben weer toe aan een nieuwe uitdaging, en nu enthousiast om ons team te versterken. Werkt op dinsdag in de middag, en op woensdag, donderdag en vrijdag de hele dag.

Anne-Marie Bakker
'The Voice'

De stem van de praktijk. U hoort Anne-Marie op het bandje van de telefoon. Ook helpt ze haar dochter Mirthe graag tijdens het stikstofspreekuur en met de nodige hand-en-span diensten.

Sijmen Bakker
Praktijkmanager
Bouwkundig ingenieur, al jong betrokken geraakt bij de huisartsenzorg. Verantwoordelijk voor de vele management taken en ad hoc zaken die bij draaien van de praktijk komen kijken.
José Weustink
POH-GGZ

Sinds begin 2020 de nieuwe POH-GGZ van Huisartsenpraktijk Curtevenne.